Attraktiv ejendom i Egedal Kommune på markedet med enormt potentiale for lokale og eksterne udviklere

Foto: Egedal kommune.
dato

Søagerskolegrunden ved Smørumnedre er nu til salg, en velbeliggende ejendom i Egedal Kommune og byder på ekstraordinære muligheder.

Denne attraktive ejendom, beliggende ved kanten af Smørumnedre - omkring 30 minutter fra hovedstaden, er nu officielt tilgængelig på markedet. Smørumnedre er en charmerende region fyldt med grønne områder, som er omringet af et velbevaret kulturlandskab.

Ejenomden er dækket af lokalplan 074, som også inkluderer den eksisterende daginstitution mod nord. Med en samlet grundstørrelse på omkring 25,880 m2 og en bebygget område på ca. 6,500 m2, hovedsageligt skolebygninger, rummer ejendommen utallige muligheder.

De uberørte områder er tiltænkt som arealer til fodboldbaner, legepladser og parkeringspladser. Dette gør ejendommen interessant for udviklere, der ser en mulighed i at skabe en unik, multifunktionel facilitet for lokalbefolkningen.


(Foto: Egedal Kommune med kort fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur)

Ejendommen ligger mindre end 1 km fra byens torv, som tilbyder flere handlemuligheder, Smørums Kulturhus, samt Smørum Golf Club. Med dens centrale beliggenhed i Smørumnedre, giver grundens placering potentielle købere en unik chance for at blive en del af denne levende og voksende kommunitet.

Potentielle købere bedes sende deres bud til JuraEjendomogByg@egekom.dk inden 1. maj 2024, og disse skal være mærket "Søagerskolegrunden". Om nogen skulle ønske yderligere information om denne ejendom, er de velkomne til at kontakte os på JuraEjendomogByg@egekom.dk eller via telefon på 7259 6000.

Med det store potentiale, som denne ejendom tilbyder, er det forventeligt, at interessen vil være stor for både lokale og eksterne udviklere. Mulighederne er utallige for den rette køber til at tage del i Smørumnedres dynamiske samfund.


https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2024/februar/soeagerskolegrunden-ved-smoerumnedre-til-salg/
Kilde: Egedal Kommune