Er du nærværende, lyttende og rolig i til tider travle situationer?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger 1 medhjælper til fast stilling på 32-37 timer til store – vuggestuegruppe i Børnehuset Mælkevejen i Veksø

Vi søger en fast medhjælper der kan lege, være i børnehøjde for de 2,5 til 3 år og vise interesse for barnets perspektiv og vise positive følelser.

Vi søger 1 medhjælper der kan håndtere tæt samarbejde med 2 pædagoger, og være villig til sparring og konstruktiv feedback. Du skal arbejde på en stue med 2-3 år, cirka 12-13 børn. Det er børn som skal hjælpes med overgangen til børnehaven, og føles sig tryg og velkomne til et nyt børnehavemiljø.

Lige nu er vi optaget af samspil og relationer, med fokus på sanserne, selvhjulpenhed, lege, udsætte sine behov, den personlige udvikling m.m. Vi har fast struktur, faste dage vi har motorik træning, turer ud af huset, kreadage, dialogisk læsning m.m. Vi har et lille trygt landsby miljø i Veksø, med mange grønne områder, legepladser og stier. Hvis du vil være en del af et vel etableret team med lavt fravær i huset, skal du søge netop denne stilling. Vi har humor, drivkraft og masser af tålmodighed, til lige at lære netop dig at kende. Du vil få en tæt kollega, den første måned, der vil følge dig.

Du skal kunne være lavpraktisk og skifte ble, kunne sidde på gulvet i børnehøjde, lege med børnene, sætte ord på deres følelser og tilegne børnene nye ord.

Pædagogmedhjælperen i dagtilbud i Egedal Kommune: 

-Har medansvar for sammen med pædagogen, at skabe et pædagogisk rum, der er kendetegnet ved empati, engagement, interesse, støtte, vejledning, tryghed og omsorg, hvor barnet kan skabe egne positive erfaringer 

-Har et medansvar for at skabe og vedligeholde et godt og bæredygtigt fysisk og psykisk arbejdsmiljø både for børn og voksne

-Har et medansvar for arbejdet med leg og læring

-Skal i opdragelses- og dannelsesprocessen arbejde med socialisering, så barnet bliver i stand til aktivt, ansvarligt og konstruktivt at forholde sig til samfundslivet i en demokratisk optik

-Skal arbejde med forebyggelse og tidlig indsats som en grundlæggende pædagogisk opgave

-Skal med udgangspunkt i en relationel og inkluderende tilgang sikre, at alle børn sikres lige vilkår. 

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt daglig leder Anja Skov Hansen 72599436, for nærmere spørgsmål eller besøg. Vi afholder samtaler fredag den 29.september 2023.

 

 

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2358448)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune - Børnehuset Mælkevejen, Slotsgyden, 3670 Veksø Sjælland

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5911272

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet