Kirkeengen under botilbuddet Skelhøj søger en pædagog på 30 timer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Kirkeengen er et bosted der holder til i en villa i Slangerup, og er et botilbud for 2 mænd i alderen 37-53 år med meget forskellige behov. Ens for begge beboere er, at de er psykisk udviklingshæmmede, og har behov for en tydelig struktur, samt en genkendelig hverdag, der tager udgangspunkt i den enkeltes ønsker og evner. Huset er indrettet med 2 separate lejligheder og et enkelt fællesrum, samt stor lukket have Vi arbejder 1:1 hele døgnet. Hos begge beboere kan der forekomme udad reagerende/ uhensigtsmæssig adfærd. Begge beboer har et dagtilbud, dog har den ene et internt dagtilbud. Der skal forventes personlig pleje.

Vores værdier

Vi som pædagoger på Kirkeengen mener det er ens fornemste opgave at sikre at vi leverer det bedste sted at bo og leve, for de mennesker som bor her. De skal mødes med et højt fagligt niveau, og her skal samtidig være masser af omsorg og rart at være. Jobbet indbefatter også almen husførelse, såsom madlavning, tøjvask indkøb osv. Der er ugentlig ekstern rengøring.

Du er med til at sikre at beboerne har indflydelse på deres eget liv. Du yder socialpædagogisk bistand med udgangspunkt i beboernes behov, og sikrer at beboerne føler sig sikre og trygge. Begge beboer har en god relation til deres familier, så det er vigtigt med løbende en god kontakt til deres pårørende.

Vores fælles faglige ståsted

Vi arbejder primært ud fra en neuropædagogisk tilgang, idet beboerne har forskellige udfordringer og funktionsniveauer. Vi arbejder med forudsigelighed, struktur og genkendelighed for at skabe ro og tryghed for beboerne, så den enkeltes kompetencer kommer i spil. Vi har fokus på dialog og tværfagligt samarbejde beboers dagtilbud, deres pårørende, samt sundhedsfaglige personer. Derudover modtager vi neurofaglig sparring 5 gange årligt af et eksternt konsulentfirma, for at optimere og udvikle vores praksis i fællesskab. Vi holder personalemøde af 5 timers varighed hver 2. tirsdag.

Vi tilbyder dig et udviklende job

Vi tilbyder dig et job, hvor du både får en stor viden og indsigt i en bred målgruppe, med mange forskellige overbygningsdiagnoser og forskellige fysiske funktionsnedsættelser – og samtidig får du i den grad erfaring med en bred palette af pædagogiske tilgange og metoder. Dine dygtige kollger og din mentor vil hjælpe dig med at fylde din faglige rygsæk op med viden og erfaring omkring:

Vores ønsker til dig

Det vil ikke kun være din faglighed som bliver sat i spil, men også din personlighed og din tilgang til mennesker. Vores ønsker til dig er derfor:

· At du er uddannet pædagog

· Erfaring inden for specialområdet, psykisk udviklingshæmmede, overbygning og uhensigtsmæssig adfærd.

· Med vores brede samarbejde er det væsentligt, at du er skarp i forhold til at dokumentere skriftligt, sagligt og grundigt i vores digitale dokumentationssystem.

· At du kan arbejde struktureret og selvstændigt og befinder dig godt i det.

· At du som person er rummelig og fleksibel.

· At du bidrager til teamsamarbejdet med humor, respekt og spontanitet.

· At du har kørekort.

Det vil primært være døgnarbejde med rådighedsvagt fra kl.23-07. Vagterne vil være hos begge beboere på skift, samt enkelte dage i dagtimerne i forbindelse med det interne dagtilbud.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper for Ny Løn. Der vil blive indhentet straffeattest.

Du er også velkommen til at kontakte Daglig leder Helle Hansen 72 59 79 82.

Ansøgningsfrist d. 14.marts 2024.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=28eb5bda)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune - Skelhøj, Jægerbakken, 3670 Veksø Sjælland

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003627

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet