Ledig stilling som pædagog eller faglig medhjælper i smukke omgivelser hos Børnehuset Mælkevejen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi stiger i børnetal, som kalder på ny kollega i vuggestuen. Vi har brug for dig som uddannet pædagog eller stærk faglig kompetent medhjælper, helst med erfaring fra dagtilbud.

 

Søger du god kvalitet at arbejde i, skal du søge vores stilling i Børnehuset Mælkevejen i smukke og naturskønne Veksø. Tæt på S tog station. Vi har netop haft tilsyn, og ligger over 84% på socio-emotionel udvikling, vi er derfor altid nærværende, i barnets perspektiv og øjenhøjde, og følger barnets følelsesmæssige og relationelle udvikling. Vi arbejder anerkendende. Vi arbejder med tidlig indsats, sætter forældresamtaler højt og et godt, sundt og trygt arbejdsmiljø blandt børn, forældre og personale. Personalet har været ansat i gennemsnit over 8 år tilsammen, og der er stadig plads til dig. Vi står ikke stille, og er altid i udvikling og nysgerrige.

 

I Mælkevejen bliver du mødt nysgerrigt og hvad du netop kan bidrage med. Vi er specialister i vores eget hus, både Pau, medhjælpere og pædagoger, og kan hver især bidrage med forskellige pædagogiske perspektiver, aktiviteter og forskellighed i, hvem vi er. Du skal være god til at lege, eller lære at lege og give børnene medbestemmelse og medinddragelse, inspirere børnene med din personlighed, faglighed og kropssprog. 

 

Vi forventer implicit, et skarpt overblik over rutiner, justeringer og muligheder for at tænke ud af boksen, når det kræves af dig. Her får man sjældent et nej, vi giver plads til prøvehandlinger og samler data, til evaluering og nye aktiviteter. Så længe du har børnene som kerneopgave i fokus. 

 

Vi er en fleksibel arbejdsplads, både hvad angår skema jævnligt og omstiller os efter dagens drift dagligt. Jeg som leder arbejder tillidsbaseret og fordrer du tager del i et forpligtende arbejdsfællesskab, du skal kunne arbejde i alle afdelinger i huset, justerer i skema, hvis kerneopgaven kalder på det. Din base er selvfølgelig i vuggestuen.

 

Vi har i Mælkevejen faste stuemøder hver mandag, forberedelsestid og personalemøder 4 gange om året. Vi har fælles pædagogisk dag i hele Område Stenløse (Ølstykke, Stenløse og Veksø), samt egen pædagogisk dag i huset med teambuilding, og arbejde fokuseret med pædagogik. 

 

Om os:

3 Vuggestuer (2 mini, 1 midi) og 3 børnehaver (2 midi, 1 stor). Vi er 100 børn samlet.

Du har forberedelsestid hver uge

Vi har fokus på børns deltagelsesmuligheder i legen og fællesskabet

Vi skal arbejde videre med maddannelse, børns leg og medbestemmelse i 2024

Kontinuerlig sparring med kollegaer og leder

Du tilbydes ICDP og andre løbende kurser

Vi har god humor og godt arbejdsmiljø

En leder der altid har døren åben, og arbejder med tillidsbaseret ledelse

Vi passer ikke børn, men udvikler børn

Vi går ikke på gulvet, vi arbejder i pædagogisk praksis

Vi har en evalueringskultur

 

Hvis du søger god kvalitet i dit arbejde, skal du bestemt søge en stilling hos os i Mælkevejen. Vi indkalder løbende til jobsamtaler, og du er velkommen til at ringe eller skrive og stille spørgsmål. Du kan kontakte Anja Skov Hansen på 72599436 eller Anja. Skov.Hansen@egekom.Dk. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

 

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b33b4f1b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Egedal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Egedal Kommune, Slotsgyden, 3670 Veksø Sjælland

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067098

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet